"VIS MEDICATRIX NATURAE"
All rights reserved

Tuesday, June 15, 2010

Bavaria - Budweiser: 1 - 0.

APARTHEID IN SOUTH AFRICAN WORLD SOCCER GAMES


Bavaria big winner
exclusive video's
Txs. 'geen stijl'.
It started 2 weeks ago:

ROTTERDAM - Er is ophef ontstaan over het oranje jurkje van bierbrouwer Bavaria, de 'DutchDress'. Voetbalbond KNVB zou het bierjurkje willen weigeren bij de oefeninterland Nederland-Ghana, omdat biermerk Heineken de hoofdsponsor is.


Voetbalvrouw Sylvie bij de presentatie van de DutchDress.


Dat beweerde althans De Telegraaf. De KNVB spreekt het echter tegen. "Wij zullen geen supporters met oranje jurkjes uit het stadion weren. Maar we zullen wel bekijken hoe we Heineken het alleenrecht op bierreclame kunnen garanderen", zei een KNVB-woordvoerder.
Tijdens de oefenwedstrijd tussen Nederland en Mexico trokken 60 Bavaria-babes in de voetbaljurkjes nogal de aandacht. De actie van Bavaria schoot bij hoofdsponsor Heineken in het verkeerde keelgat. Mevrouw Van der Vaart trok de 'DutchDress', zoals de alcoholische reclamecreatie is gedoopt, aan om de oranjegekte nog wat op te voeren.


Maar van een stadionverbod is dus geen sprake, zegt KNVB-woordvoerster Renske Bruinsma. "Natuurlijk willen we onze sponsor beschermen, maar we zijn met belangrijker zaken bezig dan deze jurkjes.'' Ook Bavaria directeur Swinkels vindt dat logisch. "Je kunt vrouwen moeilijk opdragen de DutchDress uit te doen. Er staat niet eens 'Bavaria' op.'' De Brabantse brouwer is echter de lachende derde. Volgende week komt de laatste lading jurkjes binnen. Er zijn er al zo'n 160.000 verkocht. De verkoop is inmiddels gestopt, omdat Bavaria de vraag niet meer aankon.





Gecensureerd..



(geen stijl):
Het uit de hand gelopen Bier Oorlog marketing-dingetje heeft nu ook Buitenlandse Zaken bereikt. BuZa wil opheldering van de ZuidAfrikaanse autoriteiten omtrent de FIFA-terreur naar aanleiding van deze onschuldige striptease. Zoals bekend mag men alleen dat vieze Budweiser tijdens het WK nuttigen, en wie ook maar even de naam noemt van een ander merk opdrinkbier krijgt subiet problemen met de MaFIFA. GeenStijl heeft de hand weten te leggen op exclusieve beelden van Bavaria babes, die worden afgevoerd uit het Soccer City stadion in Johannesburg. Op DEZE VIDEO is te zien hoe de akela van het promoteam aangesproken wordt door 2 FIFA-rugzakjes met oortjes. Vervolgens worden de dames met zachte hand het stadion uit gebonjourd door de stewards (foto boven). Op een afgelegen plek, ver weg van de wereldpers, worden de meisjes onder handen genomen door de gewillige beulen van de FIFA. Zie HIERRR hoe de meisjes worden weggeleid. Kan het gekker? Ja, het kan gekker. In DIT FILMPJE is te zien hoe een geheim agent van de FIFA Brand Police de boel nog probeert te downplayen: "They weren't arrested. They were chaperoned out of the stadion because 80.000 horny Dutch fuckers wanted to mount them." Maar de dames zijn wel degelijk gearresteerd. De paspoorten zijn korte tijd ingenomen, en alle 60 promo-chicks hebben een STADIONVERBOD van de FIFA gekregen.


NB: Alle gelinkte filmpjes zijn illegaal naar Nederland gesmokkeld. FIFA controleert de feed van de EBU dagelijks op WK-gerelateerde content. Alles wat met het WK te maken heeft, en de FIFA niet goed uitkomt, mag niet worden doorgepompt.


Update: Het MAFIFA-mannetje met rugzak en oortje is door de collega's van ElfVoetbal herkend als Miguel Portela.



Censuur...
Maradonna has a better use for the Vuvuzela...

 

No comments: